torstai 24. tammikuuta 2008

Blogin aloitus

Pari huumorikuvaa alkuun orientoitumisen helpottamiseksi.





3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun katson näitä kuvia, en lainkaan ihmettele, miksi H. Laasanen kuuluu niihin miehiin, jotka eivät "saa" ja jotka kärsivät Laasasen termein pillunpuutteesta. Näkyy siis todella olevan vielä olemassa sellaisia "miehiä", joille nainen on vain sitä, mitä vanha, ilkeä ja vastenmielinen vitsi sanoo: "Mikä on nainen? Vitun elatusalusta." Onnellinen asia, että naiset kiertävät moisella asenteella ja "huumorintajulla" varustetut miehet kaukaa.
Laasanen miesbändäreineen nostaa myötähäpeän aivan uusiin lukemiin. Onneksi suurin osa meistä miehistä ei tähän laasasten joukkoon kuulu.

Anonyymi kirjoitti...

Oksettavia kuvia. Kertovat kaiken bloginpitäjän käsityksistä naisista. Täällä lyhytkin lukupyrähdys saa häpeämään näiden traumatisoituneiden "miesten" puolesta.
Jorma

Anonyymi kirjoitti...

Joku viisas anonyymi kirjoitti:

"Nyt kun pseudo-motivationaalinen markkina-arvoteoria on valloittanut hegemonisen aseman naisten preferenssejä koskevassa miesten homososiaalisessa (netti-)keskustelussa, erilaiset postmodernien summittaistekijöiden dialektiikat hukkuvat perinteisen "laskelmoivan ämmän" arkkityypin laiskan projisoimisen alle.
Kyse on siis monilta osin paitsi tapakulttuuristen koodien muutoksesta ja dispersiosta, myös naisten keskinäisen miesten lähestymisiä arvottavia rationalisointeja legitimoivan ja sääntelevän kulttuurin muutoksista. Aiheesta olisi kiva lukea ihan oikeaa tutkimusta, koska uskon olevani melko oikeassa."
Olipa selvästi sanottu!
Itse kehottaisin tätäkin tieteilijää katsomaan uudestaan tuota metsästyskuvaa ja ajattelemaan mielessään tilanteen, jossa kaupungin keskeiselle paiklle lipuu valkoinen avo-Cadillac, jonka ratissa on komea kolmikymppinen mies. Kohta samalle torille pörrää karvanoppa-Toyota, jonka ratissa niinikään on komea mies. Kumman kärryn ympärille kertyy enemmän nisäkkäitä?